Elmalı Vergi Dairesinde Uygulama

Elmalı Vergi Dairesinde uygulamalı eğitim

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri vergi uygulamalarını bizzat yerinde öğreniyorlar.

Öğr.Gör. Melek Seferoğlu denetiminde muhasebe programı öğrencileri Elmalı Vergi Dairesinde öğrendikleri bilgileri belirli aralıklarla yerinde uygulama yaparak öğrendiler. Muhasebe, vergilendirme, hesap takip, icra satış, veraset,sicil ve evrak kayıt birimlerinde neler yapıldığını uygulama ile tatbik ettiklerini belirten Seferoğlu “Öğrencilerimiz mezun olunca hiç zorluk çekmeyecekler. Kendi alanlarıyla ilgili meslek yaşamlarında görecekleri, uygulayacakları konuları tatbik ediyorlar.” dedi. Vergi Dairesi Müdürü Ali İNCİ de birim yetkilileri, gelir uzmanları ve uzman yardımcıları ile birlikte çalışma imkanı bulan öğrencilerin gayet başarılı olduklarını, Elmalı MYO Yöneticilerinin bu tür uygulamaları yakından takip etmesinin sevindirici olduğunu belirtti. İnci açıklamasında “Genç ve tecrübeli kadro çalışanlarının uyumlu çalışmalarının mesleki başarıya katkıları büyüktür. Genç meslektaşlarımız gelecek adına ümit veriyor. Bu tür çalışmalara devam edilmelidir.” dedi.
Öğrenciler verilen bilgilerin çok faydalı olduğunu işaret ederek, kendilerine bu fırsatı tanıyan vergi dairesi müdürlüğüne teşekkür ettiler.

Linklerimiz