ELMALI MYO KAYMAKAM KURT’A HOŞGELDİNİZ ZİYARETİ YAPTI

Elmalı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğretim Üyesi Halil Demir, Müdür Yardımcıları Halil Ertaş, İsmail Akgün ve Yüksekokul Sekreteri Mustafa Göncü Yüksekokul adına Elmalı’ya yeni atanan Kaymakam Fatih Ahmet Kurt ve Başsavcı Suphi Abikoğlu’na hoş geldiniz ziyareti gerçekleştirdiler. Önce Başsavcılığa yapılan ziyaret sırasında Abikoğlu “İlçemize gelen öğrencilerimizle tanışmak isterim. Onlarla sohbet edip karşılaşabilecekleri zorluklara karşı görüş alış verişinde bulunmak isterim. Yüksekokulumuz için elimizden gelen desteği vermeye hazırız.” dedi. Daha sonra Kaymakamlık ziyaret edildi. Kaymakam F.Ahmet Kurt ilçelerde MYO öğrencileri için KYK yurdunun bulunmasının önemli olduğunu belirterek “İlçeyi tanıma adına gezerken üniversite öğrencileri için yurt sorunu olduğunu öğrendim. Öğrenciler için barınma önemli. Kısa sürede Elmalı’da da KYK yurdu yapılmasını isterim. Yüksekokulumuzu desteklemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
MYO Müdürü Demir de Başsavcı Suphi Abikoğlu’na ve Kaymakam Fatih Ahmet Kurt’a “Güzel İlçemize hoş geldiniz.” diyerek ilgi ve alakaları için teşekkür etti.