MYO EMNİYET VE JANDARMA İLE BAHAR DÖNEMİ FAALİYETLERİNİ PLANLIYOR

Yüksekokulumuz Müdürü Yrd.Doç.Dr. Halil Demir, Müdür Yardımcıları Halil Ertaş ve İsmail Akgün İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığını ziyaret edip görüş alış verişinde bulundular ve Eğitim-Öğretim Yılının Bahar dönemi faaliyetlerini planladılar. Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz “Yüksekokulumuz ile Bahar döneminde trafik haftası ve polis haftasında birlikte bir etkinlik yapacağız. Aynı zamanda öğrencilerimize polislik mesleği hakkında bilgilendirme yaparak nasıl polis olunabilir konusunda tanıtım yapacağız.” dedi. Üsteğmen Akın Poçulu ise Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik jandarma uzman çavuşluk ve astsubaylık hakkında mesleki tanıtım yapılacağını belirtti. MYO Müdürü Demir ise “İlçemiz kurumları ile sürekli iletişim halinde bulunuyoruz. Bu kapsamda öğrencilerimizin yararına olabilecek bilgi alış verişleri yapıyoruz. Bu kapsamda Bahar döneminde polislik, jandarma uzman çavuşluk ve astsubaylık hakkında bilgilendirme seminerleri yapacağız. Öğrencilerimize mezuniyet sonrasında yeni iş imkanları kazandırmak istiyoruz.” dedi.

Demir Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma komutanlığına ilgi ve alakaları için teşekkür etti.