Perakendecilik Sektöründe Pazarlama Semineri yapıldı

Öğretim Görevlisi Rukiye Kılıç rehberliğinde “Perakendecilik Sektöründe Pazarlama Yönetimi ve Müşteri Memnuniyeti” konulu seminer yapıldı. Pazarlama öğrencilerine yönelik mesleki tanıtım amacıyla düzenlenen eğitim seminerine Migros A.Ş. Elmalı Şubesi Mağaza Müdürü Oğuzhan Turgut katıldı. Migros markasının ortaya çıkışından başlayan Turgut, firmanın gelişim süreci ve gelişen pazarlama yöntemleri hakkında önemli bilgiler aktardı. Perakendecilik sektöründe işin temelinden öğrenmeye başlanılması gerektiğine değinen Turgut, raflara ürün yerleştirmenin öneminden, mağaza içi ürün yerleştirmeye, kampanya süreçlerine, satış politikalarına örnekler sundu.

Turgut seminer sonrasında öğrencilerin sorularını cevapladı.