Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programına 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı için Yeni Kayıt Duyurusu

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programına 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı için Yeni Kayıt yaptıracak olan öğrencilerimiz kayıt esnasında tercih Kılavuz’da belirtilen ÖZEL KOŞULA istinaden aşağıda belirtilen HEYET RAPORUNU almaları önem arz etmektedir.

1.) Bu programa kayıt için üniversitenin önereceği ve/veya tam
teşekküllü resmi bir hastaneden, eğitim süresince ve daha sonrasında
bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını
belgeleyen heyet raporu alınması gerekir.

Tam teşekküllü resmi bir hastaneden (Bünyesinde İç Hastalıkları, Genel Cerrahi, Göz, Kulak-Burun-Boğaz,
Nöroloji veya Ruh Hastalıkları uzmanları bulunan ve bu uzmanların katılımıyla sağlık kurulu/kurulları teşekkül
edebilen Kamu Hastan/leri) alınacak Sağlık Kurulu Raporu