BELEDİYE BAŞKANI ÖZTEKİN ELMALI MYO ÖĞRENCİLERİNİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu öğrencileri istek ve taleplerini iletmek üzere Belediye Başkanı Öztekin’i ziyaret ettiler.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi’nin birlikte hazırladıkları Büyükşehir Kampüste etkinlikleri kapsamında Elmalı MYO’yu ziyaret eden Mali İşler Daire Başkanı ve Bilgi İşlem Daire Başkanı’nın gerçekleştirdiği söyleşi sırasında belirlenen talepleri görüşmek üzere Başkan Öztekin ile konuştular. Öğrencilerin taleplerinin en başında yurt isteği ve Büyük Şehir Belediyesi tarafından Antalya’da yapılan spor alanları ile ulaşımda indirim geldi. Başkan Öztekin konuşması sırasında “Sizler bizim misafirimizsiniz. Sizlerin talepleri önemli ve bunları yapmaya çalışacağız. Talepleriniz arasında yer alan Büyük Şehir Belediyesi Yüksek öğrenim yurdu, Elmalı-Antalya arası ulaşımda öğrenci indirimi, basketbol sahası gibi taleplerinizi ileteceğim. Emin olun Elmalı Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin yanındayız.” dedi. Görüşme sonrasında hatıra resmi çektirildi.