Elmalı Myo ‘da Satranç Turnuvası

Elmalı MYO Satranç Turnuvası birincisi belli oldu

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu (MYO)’nda 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı kapsamında Satranç Turnuvası gerçekleştirildi. Öğr. Gör. Erdem YILDIZ tarafından organize edilen Satranç Turnuvası öğrencilerin ilgisi sayesinde düzenlenmiştir. Öğrencilerin teorik ve uygulamalı derslerin yanında sosyal yönlerini geliştirici ve zihin açıcı faaliyetlere de katılım gösterdiğini belirten Yıldız, “Satranç, düşünme ve çalışmaya bağlı olarak gelişen şansa bağlı olmayan bir spor dalıdır. Ayrıca, hem disiplin kazanmaya hem de düşünerek hareket etmeye teşvik eden bir spor dalıdır. Her yıl düzenli olarak yapmaya çalıştığımız Satranç Turnuvası’nı bu sene Bilgisayar Programcılığı programından Yunus ÖGAT isimli öğrencimiz kazanmıştır. Turnuvanın düzenlenmesini sağlayan Elmalı MYO yönetimine öğrenciler adına teşekkür ederim.” dedi.

Birinci olan öğrenciye Öğr. Gör. Erdem YILDIZ ve Öğr. Gör. Hadi İSTANBULLU tarafından madalya takdim edilmiştir.