ELMALI MYO KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DEVAM DEDİ

Yüksekokulumuz öğrencileri bu yılda kan bağışı kampanyasına katılarak en fazla kan bağışı yapan kamu kurumlarından birisi oldu. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kampanyada 104 ünite bağışa ulaşıldı. Bağış kampanyasıyla ilgilenen Öğr. Gör. Murat Yücel “Her yıl olduğu gibi bu yılda kan bağışı konusunda öğrencilerimiz duyarlılıklarını gösterdi. Kan bağışının önemli olduğunun fark edilerek duyarlılık gösterilmesi sevindirici durum. Yetkililerin söylediğine göre en fazla bağış yapılan kamu kurumlarından birisiyiz. Öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi. Kızılay yetkilileri de kampanyaya katılım için Elmalı MYO Yönetimine teşekkür etti.