ELMALI MYO KRİSTAL ENDÜSTRİYEL’E TEKNİK GEZİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu öğrencileri Kristal Endüstriyel’e Teknik gezi yaptılar. Elektrik, Elektronik Teknolojisi ve Tarım Makineleri Programları öğrencileri ile gerçekleştirilen Teknik gezi’yi Öğr. Gör. Erdem YILDIZ, Öğr. Gör. Nazan DİNÇ ve Öğr. Gör. Göksel ŞAHAN organize etmişlerdir. Teknik gezi sırasında bilgilendirmeleri Teknik Koordinatör Hasan Emlek, Bölge Satış Müdürü Kamran Behçet ve Pazarlama Müdürü Esra Tezcan yapmışlardır. CNC biriminde makineleri ve işlemleri öğrencilerimize Talaşlı İmalat Üretim Müdürü Emrah Beşiktepe, Kalıp-Tasarım Sorumlusu Caner Yiğit Çerkez ve Kalite Kontrol Sorumlusu Utku Kutlay anlatmışlardır. Teknik gezi hakkında açıklama yapan YILDIZ “Elmalı MYO olarak öğrencilerimizi mezuniyet sonrasına en iyi şekilde hazırlamaya çalışmaktayız. Öğrencilerimiz için teorik derslerin yanı sıra pratik uygulamalar, seminerler ve teknik gezilerin önemli olduğunun farkındayız. Teknik geziler sayesinde hem sektör temsilcileriyle irtibatta kalabilmekteyiz hem de öğrencilerimiz fabrikaların işleyiş düzenini inceleme fırsatı bulabilmektedirler. Kristal Endüstriyel, Türkiye’ de kısa sürede profesyonel mutfak ekipmanları alanında lider ve yerli üretici firmalarından biri olmayı başarmıştır. Bu başarılı firmaya Elmalı MYO olarak ilk kez Teknik gezi düzenlemiş bulunmaktayız. Hem öğrenciler hem de teknik geziyi düzenleyen hocalar olarak Teknik gezi’den çok memnun kaldığımızı belirtmek isteriz. Teknik gezinin düzenlenmesinde Akdeniz Üniversitesi yetkililerine ve Kristal Endüstriyel yetkililerine öğrencilerimiz adına teşekkür ederim.” dedi. Teknik gezi bitiminde hatıra fotoğrafı çekilmiştir.