ELMALI MYO’DA MASA TENİSİ TURNUVASI SONA ERDİ

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu’nda programlar arasında gerçekleştirilen masa tenisi turnuvası sona erdi. Çok sayıda öğrencinin katıldığı ve kıyasıya müsabakaların yapıldığı turnuvada birinciliği Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencisi Ferhat Karakaş aldı. Turnuva dolayısıyla açıklama yapan Öğr.Gör.Özer Merdan “Öğrencilerimizin sporla uğraşarak spor yapma alışkanlıkları kazanmaları, sosyal yönlerinin geliştirilmesi için bazı yarışmalar, turnuvalar düzenliyoruz. Derslerin yanında bu tür faaliyetlerde bulunmak onlarla daha çok kaynaşmamıza vesile oluyor. Masa tenisi maçlarında keyifli maçlar yaptık. Bu maçlar sayesinde masa tenisi açısından lise dönemlerinde geldikleri şehirlerde dereceye girmiş öğrencilerimizi tanıdık. Onlarla ilerleyen zamanlarda başka yarışmalara katılacağız.” dedi.

Öğrenci Karakaş ise yapılan turnuva için emeği geçenlere teşekkür etti. Karakaş’a madalyası Elmalı MYO Müdürü Doç.Dr. Halil Demir tarafından takdim edildi.