ELMALI MYO’DA MASA TENİSİ TURNUVASI SONA ERDİ

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu (MYO)’nda öğrencilerin kıyasıya mücadele ettikleri Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. Öğretim Görevlileri Göksel Şahan ve Özer Merdan tarafından hazırlanan turnuvaya farklı programlardan çok sayıda öğrenci katıldı. Çekişmeli geçen maçlar neticesinde Pazarlama Programı 2. Sınıf öğrencisi Fatih Usburak Turnava birincisi oldu. İkinciliği Elektrik Programından 1. Sınıf öğrencisi Gölkem Tosun alırken, yine Elektrik Programından 2. Sınıf öğrencisi Mehmet Fatih Demirci üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere hediye takdiminden sonra açıklama yapan Öğr.Gör.Merdan “Öğrencilerin sadece eğitim alanında değil aynı zamanda sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere de katılmalarına destek olmaya çalışıyoruz. Yoğun geçen eğitim-öğretim dönemi sonrasında öğrencilerimizin masa tenisi maçlarıyla stres atmalarını sağladık. Katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi. Daha sonra turnuvanın düzenlenmesine katkı sağlayan öğretim görevlilerine teşekkür edildi.