ELMALI MYO’DA “METAVERSE & NFT” SEMİNERİ

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu’nda (EMYO) “Metaverse & NFT” hakkında seminer düzenlenmiştir. Dijital Dönüşüm Danışmanı Behçet ÜLKER tarafından verilen seminer öğrenciler tarafından ilgiyle takip edilmiştir. Öğr. Gör. Erdem YILDIZ tarafından seminerin organizasyonu yapılmıştır. Seminer hakkında açıklama yapan YILDIZ, “Öğrencilerimizin mezuniyet sonrasına hazırlanmasında ders dışındaki aktivitelerin de önemli olduğunu düşünmekteyiz. Bu kapsamda seminer, teknik gezi, uygulamalar vb. etkinliklere de önem vermekteyiz. Web 1.0, Web 2.0 ve Web 3.0 hakkında bilgi vererek sunuma giriş yapan Behçet Bey, Blockchain teknolojileri hakkında da bilgiler vermiştir. Kripto paralar, Token’lar, Metaverse ve NFT’ler hakkında da bilgiler veren Behçet Bey’in sunumu öğrencilerin de katılımıyla interaktif bir şekilde devam etmiştir.” dedi.

Seminer bitiminde Öğr. Gör. Erdem YILDIZ tarafından Behçet ÜLKER’e Elmalı MYO Bahçe Tarımı Bölümü’nde yetiştirilmiş olan bir çiçek takdim edilmiştir.