ELMALI MYO’DA “ŞİRKETLERDE E-DÖNÜŞÜM SÜREÇLERİ VE BLOCKCHAIN DÜNYASI” KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu’nda (EMYO) Muhasebe ve Vergi Bölümü tarafından “Şirketlerde E-Dönüşüm Süreçleri ve Blockchain Dünyası” konulu seminer düzenlenmiştir. LUCA Muhasebe Yazılımları Akdeniz Bölge Sorumlusu Yaşar İLASLAN tarafından yapılan sunuma Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Yönetimi ve Bilgisayar Programcılığı öğrencileri katılmışlardır. İLASLAN sunumunda en son mali mevzuat gereği kağıt faturadan e-fatura, e-arsiv fatura ve e-defterlere dönüşüm süreçleri ile ilgili bilgilendirmeler yapmıştır. Sunumda ayrıca Blokchain uygulamalarının günümüzdeki durumu ve gelecekteki gelişimlerinin muhasebe dünyasında ne gibi değişikliklere ve yeniliklere yol açacağı örneklerle anlatılmıştır.

Konferans bitiminde Bilgisayarlı Muhasebe dersi kapsamında öğretilen LUCA Muhasebe Programının uygulamasında başarılı olan öğrencilere LUCA Muhasebe Programı kullanıcı sertifikaları verilmiştir.