ELMALI MYO’DAN TEKNOKENTE “UniKanal” projesi

Yüksekokulumuz Öğr.Gör. Hüseyin Duran tarafından Antalya Teknokent’e yapılan “UniKanal” projesi kabul edildi.

Üniversitelerde atıl durumda bulunan TV ekranlarının ve projeksiyon yansımalarının bilgilendirme amaçlı kullanılması amacıyla sunulan proje, mobil cihazlarla entegrasyonu sağlanarak kurum dışından da çok daha geniş kitlelere ulaşımı sağlanabilecek.

Bu konuda bir açıklama yapan Öğr.Gör. Duran “Projemizin ön çalışmasını Yüksekokulumuzda yaptık. Yazılımını yaptığım bu proje şuan okulumuzda da kullanılmaktadır. Yapılacak tüm faaliyet ve eğitim sürecini ilgilendiren konular tüm öğrenci, öğretim elamanı ve idari personel tarafından gerek ekranlardan gerekse de cep telefonlarından online olarak takip edebilecekler. Teknokent bünyesinde bu proje daha da geliştirilerek hem Yüksekokulumuz hem de Üniversitemiz açısından önemli bir girişimcilik başarısı olacağını düşünüyorum.” dedi.

Öğr.Gör. Hüseyin DURAN