STRATEJİK PAZARLAMA EĞİTİMİ VERİLDİ

ATSO Akademi tarafından “Müşteri Odaklılık ve Stratejik Pazarlama” konulu sertifikalı eğitim programı düzenlendi. Öğr.Gör.Rukiye Kılıç rehberliğinde Yaşam Koçu Ayşenur Süer’in konuşmacı olarak katıldığı eğitimde müşteri sadakati nasıl sağlanır, stratejik pazarlama nedir, müşteri ilişkileri ve ilişkisel pazarlama nedir, marka ve kurumsal itibar konularında önemli bilgiler aktarıldı. Süer “İşletmelerin şuan sahip oldukları müşteriler, gelecekte elde edilecek karın %80’ini sağlayacaktır. Bundan dolayı stratejik pazarlama planlaması önemlidir. Müşteriler arasındaki ilişkiler ve bunların devam ettirilmesi kadar marka oluşumu ve kurumların itibarı da pazarlamada önemlidir. Bu bağlamda müşterilere odaklanmak ve pazarlamada stratejik davranmak işletmelerin geleceği için önemlidir.” dedi.

Eğitim Programı sonrasında Müdür Yrd.Doç.Dr.Halil Demir ve Ayşenur Süer tarafından katılımcılara sertifika dağıtıldı.