MESLEK LİSESİ ELMALI MYO’YU ZİYARET ETTİ

Elmalı Çok Programlı Meslek Lisesi Akdeniz Üniversitesi Elmalı Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Elektrik ve elektrik-elektronik teknolojileri bölümlerinde okuyan meslek lisesi öğrencileri sınıf öğretmenleri birlikte yaptıkları ziyarette Yüksekokulda yapılan eğitimle ilgili bilgiler aldılar. Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Halil Ertaş lise öğrencilerine kendisinin de meslek lisesi çıkışlı olduğunu, meslek lisesi alt yapısının kendisine birçok avantajlar sağladığını belirtti. Ertaş “Meslek lisesi okuyanlar kendi alanlarında önemli başarılara imza atabilirler. Günümüzde bir kişinin bir mesleğe sahip olması çok önemli. Eğer alanınızda kendiniz geliştirmek istiyorsanız bir üst eğitimi her zaman önemsiyoruz.” dedi. Elmalı Meslek Yüksekokulu’nun son yıllarda gelen öğrencilerin gelişimine hem teorik hem de uygulama olarak önemli katkılar sunmaya devam ettiğini belirten Ertaş, konuşmasının sonunda ilçeye yakın çevrede bulunan tüm meslek liselileri davet etti.